Foglalj időpontot, így a szauna csak a tiéd lesz!

Infraszauna image

INFRASZAUNA ELŐNYEI:
1. Kedvezőbb hőmérséklet: az infravörös hőkabin használata sokkal kellemesebb érzés, mert alacsonyabb, 40 – 60 Celsius hőmérsékleten fejti  fejti ki ideális hatását. A sugarak mélyen behatolnak a bőr alá, a test szöveteibe, így a normál testhőmérséklethez sokkal közelebb álló hő, belülről kifelé gyakorol nyomást.
2. Jobb méregtelenítő hatás: az izzadás mértéke, kb. háromszor annyi, mint a hagyományos magas hőmérsékletű szaunában. A méregtelenítő hatás, 20-60-szorosa a hagyományos szaunáénak.
3. Szélesebb körű használat: sok olyan esetben, amikor a hagyományos szauna a fejet is érő hőterhelés és a magasabb hőmérséklet miatt nem használható, az infraszaunát lehet használni.
4. Nagyobb hatékonyság testformálás, fogyókúra esetén: az infraszaunával 2,5-szer rövidebb idő alatt érünk el azonos kalória felhasználást. A készülék 30 perces használatával 900 kalória veszteséget lehet elérni, amit vízfogyasztással nem vesz vissza a szervezet. A kúraszerű használat a zsírcsoportokat fellazítja, a nyirokfolyadékok intenzív keringetésével az izomzatot átrendezi, az alakot ideálisan átformálja.
5. Szépségápolás: a pórustisztító, és sejtregeneráló hatás következtében, a bőr egy 10-15 kezelésből álló használatot követően 5-10 évet fiatalodik. Ez az infraszauna használatának leglátványosabb külső hatása.
6. Sport: kiválóan alkalmazható bemelegítésre, sportsérülések elkerülésére illetve gyógyulásának meggyorsítására.
7. Energiaszint növelése: a méregtelenítő funkció közvetlen következménye, hogy az egész szervezetre stimuláló hatása van. Energiaszintünk, szellemi és fizikai teljesítményünk az élet minden területén növekszik. Sokkal kevésbé leszünk fáradékonyak, testi-lelki tűrőképességünk, és fájdalomküszöbünk jelentősen megnő.
8. Betegség megelőzésre: az immunrendszer erősítése sokkal hatékonyabb. Könnyebben elkerüljük az allergiát, influenzát, megfázást.
9. Gyógyítás: az infravörös spektrumnak az a része, amelyet az infravörös kisugároz, igen nagy számú terápiás hatást ölel fel.