LUXURA SZOLÁRIUM - álló szolárium

LUXURA SZOLÁRIUM - álló szolárium

A három fokozatban állítható speciális hűtési rendszernek köszönhetően barnulás közben megteremtheti a legkellemesebb környezetet. A wellness érzés fokozásáért további funkciók választhatóak: a két fúvókával rendelkező vízpermet meghatározott időközönként hűs vízpermetet porlaszt a barnulás ideje alatt. Az Xsens illataroma rendszer segítségével kellemes illatú közeget teremthet a szoláriumgépben. Saját zene hallgatására is van lehetőség.

LUXURA SZOLÁRIUM - fekvő szolárium

LUXURA SZOLÁRIUM - fekvő szolárium

A szoláriumozás lehet még luxusabb? A 2 méteres hosszú csövek XL-formában garantálják a komplett barnulást az egonómikus fekvőfelületen, míg a négyfokozatú arcbarnítóval beállíthatod az erősséget is. Választható opció a hűtés, testpermet, aromaterápia is. Természetesen itt is lehet saját zenét hallgatni.

VIBRO SZOLÁRIUM - álló szolárium

VIBRO SZOLÁRIUM - álló szolárium

A vibro-szoli roppant időtakarékos, azoknak a hölgyeknek és uraknak ajánljuk, akiknek nincs idejük heti három, négy alkalommal egy órát izzadni a futópadon. A szoliban elég heti kétszer 10- –15 percet eltölteni. A legmegbízhatóbb csövekkel felszerelt kabinban szinte lehetetlen leégni, így nyugodtan barnulhatnak, miközben a vibrációs pad végzi a munkáját. Az izmok megfeszülnek, egyetlen mozdulat alatt másodpercenként plusz 25-30 ismételt összehúzódás történik. Ajótékony rezgés nem terheli az ízületeket, felkészíti a testet az egyes sportokra, vagy éppen enyhíti az izomláza